Op alle workshops zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je HIER vinden.


Uit je hoofd en met je handen. 

 

Samen met een groep vrouwen en onder het genot van een bakje koffie of thee creëren we een fijn moment voor jou. Elke creatie wordt uniek omdat jij! het creëert. En geloof me, je bent creatiever dan dat je zelf misschien wel denkt! 

De workshops geef ik in mijn atelier (tussen Kampen en Dronten)

Zo dankbaar!

Na een lange tijd is het weer mogelijk om een workshop te volgen. De komende maanden komen er een aantal superleuke workshops aan!

Let op: tot de zomer van 2024 zijn het workshops waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Daarna ga ik kijken of ik uit kan breiden naar workshops met groepen op afspraak zoals een vriendinnendag, een zussenuitje etc.

 

Wat denk je van heerlijk aan de slag gaan met het vilten van een zijden sjaal, of misschien heb je altijd al wel je eigen oorbellen willen ontwerpen en maken. De komende tijd gaan ze voorbijkomen! Via Facebook of Instagram houd ik je op de hoogte.

De eerste workshop is zelfs al geweest. Bij de workshop 'Voorjaar in je bol' dompelden we ons heerlijk onder in allerlei voorjaarsbloemen en bolletjes om een unieke bloemcreatie te maken.

 

 

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag? Stel 'm gerust! Klik dan even HIER voor het contactformulier. 


Voor meer inspiratie en informatie over Enjoylie neem eens een  kijkje op Facebook of Instagram. Superleuk als je me volgt!