Op dit moment is het helaas niet mogelijk een workshop in mijn atelier of op locatie te reserveren. Als het wel weer mogelijk is zal ik dat delen via Instagram, Facebook en deze pagina.


Ben jij op zoek naar een leuke, gezellige, creatieve workshop? Die vindt je hier! 

 

Gezelligheid, ontmoeting, ont-moeten en creativiteit. Dat vindt je bij Enjoylie. Van harte welkom! 

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van workshops (o.a. bloemschikken, droogbloemen krans met macrame, houtbranden en groendecoratie) maar er is nog veel meer mogelijk! Dus ben je op zoek naar een invulling van jouw zussendag, vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, teamuitje enz. doe me dan zeker een berichtje om alle mogelijkheden te bespreken. De workshops zijn te boeken vanaf 4 personen. Een aantal keer per jaar geef ik ook workshops waarvoor je je individueel kunt inschrijven. Wanneer, hoe, wat en waar dat zal ik t.z.t delen via Instagram en Facebook. 

De workshops geef ik in mijn gloednieuwe atelier (tussen Kampen en Dronten) die vanaf december 2021 helemaal klaar is voor gebruik. Ook is het mogelijk om mij uit te nodigen om een workshop op locatie te geven. 

Wil je een workshop boeken, wil je meer informatie of heb je nog een vraag? Stel 'm gerust! Klik dan even HIER voor het contactformulier. 


Voor meer inspiratie en informatie over Enjoylie neem eens een  kijkje op Facebook of Instagram. Superleuk als je me volgt!


Op alle workshops zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je HIER vinden.