POLYMEER KLEI OORBELLEN

Deze prachtige handmade oorbellen zijn gemaakt van polymeerklei. Deze klei geeft lichtgewicht oorbellen waardoor ze, ook als ze lekker statement en wat groter zijn, heerlijk zijn om te dragen!

Bij een heel aantal oorbellen is het ook mogelijk om de goudkleurige onderdelen te vervangen voor zilverkleurige onderdelen. Bij de omschrijving van de desbetreffende oorbellen kun je zien of dat bij de oorbellen die jij gekozen hebt mogelijk is.


 

We gaan heerlijk aan de slag met het leren van de fijne kneepjes van het ambacht vilten. Je ontwerpt en maakt je eigen sjaal, helemaal in de kleur en stijl die bij jou past. 


Samen met een groep vrouwen en onder het genot van een bak koffie of thee met zelfgebakken lekkers en een heerlijke lunch creëren we een fijne, geheel verzorgde, ontspannen en creatieve dag voor jou. 

 

LET OP!

Geef bij het onderdeel kleurcombinatie aan welke kleurencombinatie (zie foto's) jij graag wil. Dit zelfde geldt voor de afmeting van de sjaal. De standaard maat is 35 ×230 cm. Wil je graag een bredere sjaal kies dan voor 55×230 cm (tegen een meerprijs van € 7,00). Plaats het daarna in de winkelwagen.

Jouw inschrijving is rond als ik de aanbetaling (€ 32,50 of 39,50) heb ontvangen. Het resterende bedrag (€ 32,50) betaal je tijdens de cursus. Dit kan contant of d.m.v een betaalverzoek of qr code.

Ik kijk er erg naar uit je te ontmoeten. Weet je welkom!  🤎

 

Op alle workshops zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind je HIER.


Snuffel lekker rond tussen alle producten die ik met veel liefde heb gemaakt. Stuk voor stuk uniek en speciaal voor jou, of om als cadeau weg te geven!

Je vindt in mijn webshop prachtige handmade oorbellen gemaakt van polymeerklei. Deze klei geeft lichtgewicht oorbellen waardoor ze, ook als ze lekker statement en wat groter zijn, heerlijk zijn om te dragen.

Naast de oorbellen vindt je ook andere unieke creatieve creaties gemaakt van vintage wollen dekens en binnenkort superleuke vintage kringloopgelukjes op zoek naar een nieuw plekje:) 

Ook vind je hier de workshops waar je je individueel voor kunt aanmelden.

Heb je nog een vraag over een bepaald product of workshop dan kun je me HIER een berichtje doen.


AL VERKOCHT: