Verkoophoekje 

Creatieve, handgemaakte producten 

 

Welkom op de 'te koop' pagina. Snuffel lekker rond tussen alle producten die ik (en sommige artikelen samen met mijn creatieve dochters) met veel liefde heb gemaakt. Stuk voor stuk uniek en speciaal voor jou, of om als cadeau weg te geven! Zou je graag een andere kleursamenstelling of maat willen, laat het maar weten. Er is veel mogelijk!

Ook vind je op deze pagina af en toe kringloopgelukjes op zoek naar een nieuw plekje:) 

Zie je iets leuks wat je graag wil bestellen? Leuk! Doe me dan een berichtje via onderstaand formulier, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. De verzendkosten binnen Nederland, met track en trace code, bedragen € 4,10 als het pakketje door de brievenbus past en € 6,75 als het een pakket is dat niet door de brievenbus past. 

 Pastel nr.1 (verkocht)


Pastel nr. 2 (verkocht)


Pastel nr. 3


Pastel nr. 4 (verkocht)


Pastel nr. 5 (verkocht)


Pastel nr. 6 (verkocht)


Diy pakket kinderfeestje

Op zoek naar een leuke invulling voor een kinderfeestje? Dan heb ik iets superleuks voor je! Een heerlijk diy pakket om gezellig tijdens het feestje met de kids creatief aan de slag te gaan. Je ontvangt alle spullen, inclusief een stap voor stap uitleg, zodat elk kind zijn/haar eigen boter kaas en eieren spel kan maken. Ook zit er een katoenen opbergzakje bij om het spel in op te kunnen bergen. 

Kortom met dit alles in één pakket heb je een gezellige activiteit (leuk voor jongens en meiden) en je hebt gelijk iets leuks om mee naar huis te geven wat ook nog eens heel duurzaam is.

€ 8,50 pp (vanaf 6 personen)

€ 9,50 pp (van 1 t/m 5 personen) 

Je kunt het pakket bij mij ophalen, of ik kan het voor je verzenden. Het is fijn als je het op tijd besteld ivm het inkopen van de materialen.


Kussenset

Zo mooi! Deze twee geweldige setjes kussens. De ene kant is gemaakt van een vintage wollen deken en de andere kant van een stofje die ik als kringloopgelukje scoorde. Helemaal uniek! Het gebloemde, kleurrijke setje is 40x40 cm en het blauwe setje is 45x45 cm. Het gaat om een complete kussenset, dus inclusief binnenkussen.

Setprijs € 22,50


Vlaggetjeslijn

Wat zijn ze leuk geworden! Deze unieke vlaggetjeslijnen. Gemaakt van een vintage wollen deken. 

De slingers zijn ongeveer 4 meter lang. Op de foto zie je een olijfgroen/gebroken wit variant en een grijs/gebroken wit/antraciet. (Beiden zijn verkocht, maar geef gerust je wensen door welke kleurencombinatie jij graag zou willen. Dan maak ik ook voor jou jouw eigen unieke vlaggetjeslijn)

€ 17,50


Tas Madelief

Een fijne tas met een lang hengsel om al je spulletjes in mee te kunnen nemen. Kan ook heel goed als projectbag fungeren. De tas sluit met een magneetdrukknoop.

Afmeting: 35 cm breed, 32 cm hoog. Inclusief hengsel 68 cm hoog.

€ 22,50

 

 


Tas Edelweis

Deze tas is gemaakt van een retro wollen deken gecombineerd me een vintage borduurwerk. Als binnentas is er een stevige canvas tas gebruikt met ook een stevige bodem. De tas sluit met een magneetdrukknoop.

Afmeting: 45 cm breed, 40 cm hoog  Inclusief hengsel 68 cm hoog.

€ 24,95

 

 


Wasknijperzak

Wil je in stijl je was ophangen? :) Of een uniek cadeautje weggeven?

Dat kan met deze wasknijperzak. Deze is inmiddels verkocht, maar ik maak er graag één voor je. Je kunt zelf de kleur bepalen die jij leuk vindt.

€ 9,95


Slinger Hoera een Baby!

Wat zijn ze leuk he? Wil jij ook graag een 'anders dan anders' geboorteslinger? Ik maak 'm graag voor je van vintage wollen dekens. 

€ 17,50


Al verkocht: